Categorii

Livrare gratuita in Romania.

Top Vanzari

Produse noi

Informatii

ehrana.ro rasplateste fidelitatea!

 

O data ce ai inceput sa cumperi din Pet Shop-ul nostru vei vedea ca preturile vor incepe sa scada. Cum? Simplu! Datorita politicii de discounturi de fidelitate pe care o avem.

Discount de "Bun venit"

Discountul standard de Bun venit se acorda imediat ce ti-ai facut cont pe site chiar de la prima comanda in valoare de minimum 100 de lei, si inseamna -2% din cosul total.

Client PREMIUM

Continua sa cumperi de pe site-ul nostru si vei ajunge sa fii client PREMIUM. Inca de la a doua comanda de minimum 100 lei intri automat la discount de fidelitate de -3%.

Conditii de acordare a discountului de fidelitate:

Discount Discounturile de fidelitate se acorda clientilor care au cont pe site-ul ehrana.ro. Discountul Premium se acorda exclusiv comenzilor pe net.

Discount Pentru acordarea discountului Premium este obligatorie si abonarea la newsletter-ul nostru.

Discount Daca perioada de inactivitate a clientului depaseste 75 de zile, acesta poate fi incadrat la un nivel inferior de discount.

Discount Treapta superioara de discount se acorda intotdeauna incepand cu urmatoarea comanda, dupa atingerea pragurilor enumerate mai sus.

Daca intri in contul tau si vei vedea voucherele ce-ti sunt acordate, succesiv, in functie de vechime. Ele nu se cumuleaza unele cu altele, si nici cu alte promotii de pe site!

Discounturile inseamna o reducere a pretului din cosul de cumparaturi. In anumite cazuri, poate aparea situatia ca unul sau mai multe produse sa fie comercializate la pretul afisat, fara ca discountul sa aiba efect.

Discountul se acorda la valoare totala a Cosului de cumparaturi fara a fi luata in calcul eventuala valoare a taxei de transport (livrare). Aceasta, in cazul in care exista, se va adauga integral valorii diminuate a cosului.

Comenzile inregistrate pe site-ul ehrana.ro folosind optiunea "Comanda ca Vizitator" nu primesc discounturi, indiferent de valoarea lor.

.

 

Salvează