Antiparazitare

Livrare gratuita in Romania.

Produse vizualizate

Top Vanzari

Produse noi

Informatii

* Eco Shot Spray Bio antipurici si anticapuse

Eco Shot Spray Bio antipurici si anticapuse. Mariti imaginea

Nou

Eco Shot Spray Bio antipurici si anticapuse | Dr. Schmidt Collection Eco Shot Spray  este un repelent insectifug, alunga puricii, capusele precum si alte insecte hematofage zburatoare.

Detalii

Acesta este un produs:
dr. Schmidt Collection

27,00 Lei

Comanda Telefonic:
0746.113.423
0733.626.336

  • flacon 200 ml.

Adauga in Wishlist!

Info

Livrare prin Curier NATIONAL (alte orase decat Bucuresti): Gratuit in Romania
Livrare prin Curier BUCURESTI: Gratuit, pentru comenzi de minimum 150 de lei.
DISPONIBILITATE: Produs indisponibil momentan

Detalii produs

Eco Shot Spray Bio antipurici si anticapuse 200ml

Eco Shot Spray Bio, Dr. Schmidt Collection, este un repelent insectifug, alunga puricii, capusele precum si alte insecte hematofage zburatoare. Eco Shot este pe baza de uleiuri esentiale din extracte botanice variate. Remanenta pe piele între 5 si 15 zile, în functie de individ.

Eco Shot Spray Bio este un produs din noua generatie, care respinge daunatorii cu ingrediente sigure, naturale, care nu sunt toxice pentru oameni, animale sau plante.
- Creeaza o bariera reziduala
- Poate fi folosit in conditii de siguranta pentru copii, animale de companie, plante, chiar si in zonele de preparare a alimentelor!
- Utilizare in interior sau in aer liber.

Rx Eco Shot Spray Bio contine doar extracte de plante.

Compozitie:

Uleiuri esentiale - extracte naturale din: cuisoare (Eugenia aromaticum), ricin (Ricinus communis), cimbru (Thymus vulgaris).

Repelent impotriva parazitilor externi (purici, capuse), insectelor hematofage si altele, pe baza de uleiuri esentiale din extracte naturale de origine botanica, ne-iritant, ne-alergen si non-toxic.

Aplicare Eco Shot Spray Bio antipurici si anticapuse:

* agitaţi bine inainte de pulverizare.
* se pulverizeaza abundent blana animalului (rasfirand parul cu mana, pentru ca produsul sa ajunga la piele, dar protejand ochii animalului) inainte de scoaterea acestuia la plimbare, pentru ca efectul repelent sa protejeze animalul de contaminarea cu purici si capuse.
* se pulverizeaza, de asemenea, locul unde doarme animalul, dar si in jurul castroanelor cu hrana.
* se poate utiliza si pentru protejarea persoanelor, prin pulverizarea picioarelor, gambelor, bratelor etc. care pot fi expuse contaminarii cu purici si capuse in parcuri, pe timp calduros.
* daca se pulverizeaza un animal care deja este contaminat cu purici sau capuse, acesti paraziti vor parasi respectivul animal, dar este posibil sa se urce pe persoanele din apropiere sau pe alte animale ne-protejate.

Produsul este recomandabil si animalelor foarte tinere, celor care manifesta reactii secundare (alergii sau stari de intoxicatie) la produsele anti-parazitare de sinteza, precum si animalelor cu care copiii se joaca frecvent, fiind lipsit de toxicitate si pentru om.

Comentarii

Scrieţi o recenzie

* Eco Shot Spray Bio antipurici si anticapuse

* Eco Shot Spray Bio antipurici si anticapuse

Eco Shot Spray Bio antipurici si anticapuse | Dr. Schmidt Collection Eco Shot Spray  este un repelent insectifug, alunga puricii, capusele precum si alte insecte hematofage zburatoare.

Scrieţi o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

alte produse din aceeasi categorie: