Bine ai venit pe eHrana.ro, un pet shop online creat de o echipa dedicată, care înțelege afecțiunea pe care i-o porți animăluțului tău și îți pune la dispoziție o gamă variată de produse selectate cu grijă, la prețuri avantajoase!

Creează-ți un cont și vei intra în comunitatea iubitorilor de animale de pe eHrana.ro, care au acces la promoții exclusive, periodice.

Misiunea noastră

Suntem aici pentru că înțelegem cât de importantă este îngrijirea atentă a unui animal de companie, care a devenit un membru important al familiei. 

Ne dorim sa alimentam această conexiune specială pe care oamenii o împărtășesc cu animalele lor de companie, oferind o gamă variată de produse alese cu atenție. 

eHrana.ro a fost creat de iubitori de animale pentru a fi mai mult decât un pet shop online.

Este un loc unde respectul și dragostea pentru animalele de companie, sunt traduse în produse de cea mai bună calitate, care contribuie la îmbunătățirea vieții necuvântătoarelor din viața noastră.

Toate produsele necesare pentru animale în același loc

Descoperi toate produsele necesare pentru patrupedul tau: de la hrană, la accesorii și produse de îngrijire specială. 

Cum știm că le avem pe toate? 

Obiectivul principal este crearea unei punti de comunicare dintre eHrana.ro, care selectează gama de produse, și iubitorii de animale care caută cele mai bune soluții de hrană și de îngrijire pentru animăluțele lor.

Hrană delicioasă pentru animale sănătoase

- Hrană uscată, cu gust delicios, sub formă de crochete sau biscuiți, ideală pentru ronțăit. Fiecare opțiune de hrană uscată pentru animale oferă baza de nutrienți necesari pentru o dietă echilibrată;

- Hrană umedă ca o cină perfectă, un rasfat total, cu toate substanțele nutritive necesare pentru o dietă sănătoasă pentru caini, pisicuțe, păsări, animale mici si pestisori;

- Snack-urile recunoscute ca recompense pentru răsfățul sau dresajul animalelor sunt disponibile într-o gamă vastă, ideale pentru a bucura orice cățel, pisică sau animal mic;

- Suplimente alimentare alese cu atenție;

Accesorii pentru animale care dau un plus de culoare

Animalul tău de companie are nevoie de relaxare și bucurie.

eHrana.ro este pet shopul online unde vei găsi mereu cele mai interesante și utile accesorii pentru animăluțul tău. 

Selectate cu grija pe care le-o purtăm și noi animalelor noastre de companie, aici vei găsi articole pentru dormit, produse pentru transport animale, accesorii pentru hrana și jucării, esențiale pentru a avea un animăluț fericit.

Produse pentru îngrijirea ANIMALUTULUI TAU

Pe eHrana.ro vei descoperi toate produsele necesare pentru îngrijirea specială a animalului tău de companie: de la produse pentru curățare și întreținere (șampon, balsam, soluții de curățare, deparazitare, perii și mașini de tuns) până la produse pentru igiena dentară, gherutelor, ochilor și urechilor.

Te invităm să navighezi  prin universul eHrana.ro, locul unde afecțiunea pentru animale se traduce într-un shop care oferă soluții complete!