• Nou

Recompense Antos, Slices Gold, 100 g

Referinta: ANT20225

17,99 lei
cu TVA

Recompense  Antos, Slices Gold,  100 g

Cantitate
În stoc

Recompense moi pentru câini, sub formă de fâșii, cu pui

Răsplătește-ți câinele cu gustări savuroase cu pui. Recompensele Antos Gold sunt irezistibile, deoarece îi satisfac apetitul și îți hrănesc câinele cu fiecare mușcătură. Conțin zero cereale sau ingrediente artificiale, de aceea sunt gustările perfecte, cu cele mai bune ingrediente naturale.

Beneficii: Răsplătește-ți câinele cu Antos Slices Gold. Aceste delicatese sunt făcute cu pui adevărat pentru aroma savuroasă și intensă pe care câinii o doresc. Aceste gustări premium delicioase sunt 100% naturale, perfecte drept gustare între mese sau un simplu moment de răsfăț. Nu conțin zahăr, cereale sau gluten și sunt bogate în proteine. Având o densitate mică, sunt potrivite pentru a fi consumate zilnic de către câinii care nu pot mesteca hrana cu putere, precum cei seniori. 

Recomandare de hranire: Acestea sunt o recompensă pentru câini. Fii un proprietar responsabil: alege gustările recomandate în funcție de talia câinelui tău. Pentru siguranța câinelui tău, supraveghează-l atunci când îi oferi orice fel de gustare de ronțăit sau recompensă. Asigură-te că are permanent  apă proaspătă la dispoziție. A se păstra într-un loc răcoros, curat și usca

Compoziţie:  File de pui,  glicerină.

Constituenți analitici: Proteină ​​brută 50 %, Grăsime brută 2 %, Cenușă brută 5 %, Celuloză brută 1 %, Umiditate 18 %.

Antos
ANT20225

Fisa tehnica

Varsta
Junior
Talie
Toate Taliile
Aroma
Pui

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: