• Nou

Rafi Pate cu Vita 800g

Referinta: DL11801825

15,99 lei
cu TVA

 Rafi Pate cu Vita 800g

Cantitate
În stoc

Rafi cu vită, 800g

 

Hrană umedă completă sub formă de pate cu vită, pentru câini adulți de toate rasele

Beneficii:  RAFI cu carne de vită este o rețetă ușor digerabilă și bogată în proteine. Aportul de carne de vită garantează un conținut ridicat de aminoacizi esențiali, lizină, leucină și izoleucină, precum și furnizarea de seleniu, fier și cupru, care joacă un rol important în întărirea sistemului imunitar și în reglarea funcției pielii.

Compoziţie:  Carne și produse derivate de origine animală 65% (carne de vită 4%), fructe (afine nord-americane 2%, merișoare 2%), substanțe minerale, uleiuri și grăsimi (ulei de in 0,2%), cimbru uscat 0,01%.

Constituenți analitici: Proteină ​​brută 9%, Grăsime brută 7%, Cenușă brută 2.5%, Celuloză brută 0.8%, Umiditate 78 %, Calciu 0,3%, Fosfor 0,25%.

Aditivi (per kg). Aditivi nutriționali: Vitamina D-3 450 UI / kg, Vitamina E 40 mg/ kg, Zinc (oxid de zinc) 30 mg, Mangan (oxid de mangan (II)) 2 mg, Cupru (sulfat de cupru, pentahidrat) 0,4 mg, Iod (iodat de calciu anhidru granulat învelit) 0,3 mg.

 

Recomandare de hrănire: Valorile din tabelul de dozaj sunt orientative. Mărimea porției poate varia în funcție de vârsta, rasa și activitatea fizică a câinelui.

Serviți hrana la temperatura camerei cel puțin de două ori pe zi. Introduceți alimentele treptat în dietă în decurs de aproximativ cinci zile. Asigurați accesul permanent la apă potabilă proaspătă. Depozitați într-un loc uscat și rece. După deschidere păstrați la frigider.

Rafi
DL11801825

Fisa tehnica

Varsta
Adult
Aroma
Vita

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: