• Nou

Rafi Pate cu Prepelita 800g

Referinta: DL11801818

15,99 lei
cu TVA

Rafi Pate cu Prepelita 800g 

Cantitate
În stoc

Rafi cu prepeliță, 800g

 

Hrană umedă completă sub formă de pate cu prepeliță, pentru câini adulți de toate 

Beneficii:  RAFI cu prepeliță este o hrană umedă care se remarcă prin conținutul ridicat de proteine complete și aminoacizii valoroși, cum ar fi fenilalanina și cistina. Rețeta se bazează pe carne și produse de origine animală din prepeliță, oferind astfel acizi grași polinesaturați n-6 valoroși, care reglează o serie de funcții ale organismului câinelui adult. Această rețetă este o sursă de potasiu și cupru, care asigură funcționarea corectă a sistemului nervos. Cu conținutul său de uleiuri și substanțe biologice active, cimbrul are un efect relaxant asupra mușchilor tractului digestiv și stimulează secreția de sucuri gastrice. În plus, crește palatabilitatea hranei. Afinele și merișoarele îmbogățesc compoziția hranei cu o serie de vitamine și nutrienți

Compoziţie:  Carne și produse derivate de origine animală 65% (carne de prepeliță 4%), fructe (afine nord-americane 2%, merișoare 2%), substanțe minerale, uleiuri și grăsimi (ulei de in 0,2%), cimbru uscat 0,01%.

Constituenți analitici: Proteină ​​brută 9%, Grăsime brută 7%, Cenușă brută 2.5%, Celuloză brută 0.8%, Umiditate 78%, Calciu 0,3%, Fosfor 0,25%.

Aditivi (per kg). Aditivi nutriționali: Vitamina D-3 450 UI / kg, Vitamina E 40 mg/ kg, Zinc (oxid de zinc) 30 mg, Mangan (oxid de mangan (II)) 2 mg, Cupru (sulfat de cupru, pentahidrat) 0,4 mg, Iod (iodat de calciu anhidru granulat învelit) 0,3 mg.

Recomandare de hrănire: Valorile din tabelul de dozaj sunt orientative. Mărimea porției poate varia în funcție de vârsta, rasa și activitatea fizică a câinelui.

Serviți hrana la temperatura camerei cel puțin de două ori pe zi. Introduceți alimentele treptat în dietă în decurs de aproximativ cinci zile. Asigurați accesul permanent la apă potabilă proaspătă. Depozitați într-un loc uscat și rece. După deschidere păstrați la frigider.

Rafi
DL11801818

Fisa tehnica

Varsta
Adult
Aroma
Prepelita

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: