• Nou

Nisip pentru litiera, Intersand, Classic Baby Powder, 7 KG

Referinta: PP101326

89,90 lei
cu TVA

Nisip pentru litiera, Intersand, Classic Baby Powder, 7 KG

Cantitate
În stoc

Nisip pentru litiera este riguros selectionat (argila si zeolit albastru), ultra compact, usor de curatat recomandat atunci cand litiera este folosita de mai multe pisici, de pisici aflate la varsta senioratului sau de masculi necastrati si masculi de monta.

Caracteristici si beneficii: Nu produce praf si nu se lipeste de labutele pisicii.

Puterea de absorbtie a formulei este foarte ridicata iar bacteriile sunt eliminate imediat. O actiune de formare a bulgarilor pentru controlul mirosului: formeaza un mic bulgare ce mentine urina la suprafata stratului de nisip, evitand evaporarea si aparitia mirosurilor neplacute si mentinand baza litierei curata.

Curatenie usoara si rapida: datorita actiunii de formare a bulgarilor toata mizeria poate fi usor eliminata cu o lopatica. Un consum redus: cantitatea de nisip de adaugat este egala cu cantitatea de nisip curatat, nefiind necesara inlocuirea completa a nisipului O mare putere de absorbtie: bentonite de calitate superioara ce pot absorbi 350 % din greutatea lor in lichide.

Instructiuni de utilizare: Umpleti litiera cu 3-5 cm de nisip pentru pisica Eliminati bulgarii si excrementele in fiecare zi. Adaugati suficient nisip pentru a mentine nivelul recomandat Pentru a mentine o buna igiena schimbati complet nisipul o data la 25 de zile Nu aruncati nisipul in toaleta, aceasta se poate infunda.

Intersand
PP101326
2021-01-15

Fisa tehnica

Cantitate
7kg

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: